Jean Kosmann

Versterkt Organisaties, Teams en Leiders

Jean Kosmann & Partners

Jean Kosmann werkt met een wisselende schil van zeer ervaren professionals; juiste man/vrouw op de juiste plek. Zij weten wat er speelt, kennen de verhoudingen op de werkvloer en herkennen de dilemma’s. Met deze bundeling van kennis en expertise zetten wij ons met veel energie in voor jou en je organisatie.

 

Onze ervaring reist met je mee!

 

Naast onderstaande (eerste schil) zelfstandige professionals werkt Jean ook op regelmatige basis samen met organisaties zoals BeteoR in Eindhoven, UMIO Maastricht University en Zumflow Leardership Development in Blaricum.

Jean Kosmann

Jean wordt vaak gevraagd om tijdelijk een organisatie te versterken, een verandering of versnelling in de onderlinge samenwerking te bewerkstelligen of leiders in de ontwikkeling naar een volgende fase te begeleiden. Zijn ervaring is dat organisaties, teams of leiders veelal zelf de sleutel tot verandering en succes in handen hebben.

 

Vanuit verbinding krachtig doen wat nodig is!

 

Op een doortastende, stevige en verbindende wijze versterkt hij organisaties en brengt hij teams en leiders in beweging om te komen tot nieuwe inzichten. Hierdoor ontstaan, vrijwel altijd kort nadat hij is gestart, kantelmomenten. En deze kantelmomenten zorgen ervoor dat organisaties, teams of leiders zelf veranderen of verbeteren en hun gewenste doelstellingen behalen.

 

Naast zijn jarenlange opgebouwde expertise voegt Jean hier inspiratie, aanstekelijk enthousiasme en een flinke dosis doorzettingsvermogen aan toe. Er ontstaat, in dit versterkt proces, als vanzelf draagvlak en commitment en dat leidt tot duurzame oplossingen. Samen bereiken we onze doelen én resultaten!

 

 

Achtergrond

 

Na 9 jaar internationale banen en commerciële managementfuncties belande Jean in 2001 in het onderwijs als docent economie en projectleider op een vmbo-school. Een betekenisvolle positie midden in de maatschappij.

 

Van 2008 tot 2013 mocht hij als voorzitter van een buurtplatform veel betekenen voor bewoners en professionals in Maastricht Oost; ontwerpen wijkontwikkelingsplannen, advisering A2 projectbureau en ontwikkelen van projecten ter verbetering van de sociale infrastructuur.

 

Met een rijke onderwijscarrière in verschillende posities en veel ervaring op tal van publieke en private gebieden is hij in 2012, midden in de economisch crisis, met succes zijn eigen adviesbedrijf begonnen. Dit met de diepe overtuiging organisaties, teams en mensen te kunnen versterken.

Jessica Slijkhuis

Jessica noemt zichzelf ‘bewustzijnsbouwer’. “In mijn rol als leiderschapscoach en trainer is het mijn missie klanten met nieuwe ogen te laten kijken en nieuwe inzichten en perspectieven te helpen ontwikkelen.”, stelt Jessica. “Zo worden namelijk andere keuzemogelijkheden zichtbaar en kun je de regie pakken over je eigen tijd, energie en aandacht. Voor mij is dat de ingang naar duurzame verandering zodat je als individu, team of organisatie effectiever bent en met meer plezier werkt.

Frans Legerstee

Frans Legerstee gelooft in persoonlijke groei door bewustwording. Awareness4U. Hij bereikt dat door maatwerk te bieden in zowel individuele als in teamtrajecten. Reflecterend, soms confronterend, met humor, aandacht, maar altijd gericht op de wens van de klant. Samen haalbare doelen stellen, als kompas voor ieders eigen ontwikkeling.
Van kijken naar zien! Ontdekken en ervaren! Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
Call Now Button
Ook via WhatsApp!