Wij

Wij zijn net een tikkeltje anders

Wij

Organisaties versterken met waar zij en haar medewerkers het intrinsiek samen en in essentie voor doen, mensen in de organisatie helpen elkaars ambities te realiseren en competenties te benutten; is wat ons drijft.

 

Wij geven samen met jou vorm aan een passende wijze van wendbaar organiseren, in het soepel samenwerken en in het anders managen. Hierbij ondersteunen wij je in het doorbreken van vaste routines. Hierdoor ontstaan andere perspectieven en verhoudingen in het organiseren en samenwerken met elkaar én met de klant.

 

Dit doen wij net een tikkeltje anders en blijven daarbij altijd dicht bij de waarden van jou, je team of je organisatie.

 

 

Onze ervaring reist met je mee!


Onze netwerkpartners beschikken, naast een brede ervaring en gedegen opleiding tot (team)coach, trainer, assessor of organisatieontwikkelaar, over jarenlange leidinggevende of consultancy-ervaring binnen de publieke en/of private sector.

 

Zij weten wat er speelt, kennen de verhoudingen op de werkvloer en herkennen de dilemma’s. Met deze bundeling van kennis en expertise zetten zij zich met veel energie voor jou in.

Jean Kosmann

Oprichter en coachend verbinder. Vanuit zijn visie beschikt ieder mens over mogelijkheden om het leiderschap in hem of haarzelf te (her)ontdekken. Jean: “Leiderschap bestaat naast zelf verantwoordelijkheid nemen voor een belangrijk deel uit het vinden van verbinding met mensen om je heen’. Van daaruit werken we samen aan jullie gezamenlijke ambities en doelen. Daarbij is het soms zaak om jezelf, je team of je organisatie deels opnieuw uit te vinden. Een proces waarbij ik je ondersteun in het creëren van verbinding op alle niveaus. Ik blijf daarbij óók dicht bij jou en jullie kernwaarden, drijfveren en competenties.”

Jessica Slijkhuis

Jessica noemt zichzelf ‘bewustzijnsbouwer’. “In mijn rol als leiderschapscoach en trainer is het mijn missie klanten met nieuwe ogen te laten kijken en nieuwe inzichten en perspectieven te helpen ontwikkelen.”, stelt Jessica. “Zo worden namelijk andere keuzemogelijkheden zichtbaar en kun je de regie pakken over je eigen tijd, energie en aandacht. Voor mij is dat de ingang naar duurzame verandering zodat je als individu, team of organisatie effectiever bent en met meer plezier werkt.

Frans Legerstee

Frans Legerstee gelooft in persoonlijke groei door bewustwording. Awareness4U. Hij bereikt dat door maatwerk te bieden in zowel individuele als in teamtrajecten. Reflecterend, soms confronterend, met humor, aandacht, maar altijd gericht op de wens van de klant. Samen haalbare doelen stellen, als kompas voor ieders eigen ontwikkeling.
Van kijken naar zien! Ontdekken en ervaren! Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
Ook via WhatsApp!