Ons Team

Wil je elkaars ambitie realiseren? Onze ervaring reist met je mee!

Ons Team

Kosmann | Partner in Coaching is een bijzonder bureau dat organisaties en hun mensen ondersteunt in het realiseren van elkaars ambities en hen helpt het beste uit elkaar halen.

 

We brengen visie en strategie tot leven, innoveren werkwijzen, ontwikkelen leiderschap op ieder niveau, verbeteren samenwerking en creëren samen waarde voor organisaties, hun klanten en hun omgeving.

 

Dit doen wij door samen met jou vorm te geven aan een passende wijze van Wendbaar Organiseren, in het Soepel Samenwerken en in het Anders Managen.

 

Daarbij ondersteunen wij je in het doorbreken van vaste routines. Hierdoor ontstaan andere perspectieven en verhoudingen in het organiseren en samenwerken met elkaar én met de klant.

 

 

 

Onze ervaring reist met je mee!


Onze netwerkpartners beschikken, naast een brede ervaring en gedegen opleiding tot (team)coach, trainer, assessor of organisatieontwikkelaar, over jarenlange leidinggevende of consultancy-ervaring binnen de publieke en/of private sector.

 

Zij weten wat er speelt, kennen de verhoudingen op de werkvloer en herkennen de dilemma’s. Met deze bundeling van kennis en expertise zetten zij zich met veel energie voor jou in.

Jean Kosmann

Mensen omschrijven Jean als een stevige doortastende persoonlijkheid en tegelijkertijd als zeer benaderbaar en empathisch.

 

Vanuit verbinding doen wat nodig is!

 

Jean is omgevingsbewust en in staat om tegengestelde belangen te overbruggen. Hij hanteert hierbij een resultaatgerichte en procesmatige aanpak met veel gevoel voor ‘tact’ en gebaseerd op grondig onderzoek en heldere analyse.

 

Met zijn collega’s of vanuit interim opdrachten verbindt hij veranderingsmanagement met persoonlijke ontwikkeling en team-coaching. Daarbij worden vaste routines doorbroken en wordt rust en ontwikkeling gecreëerd in organisaties en voor mensen.

Jessica Slijkhuis

Jessica noemt zichzelf ‘bewustzijnsbouwer’. “In mijn rol als leiderschapscoach en trainer is het mijn missie klanten met nieuwe ogen te laten kijken en nieuwe inzichten en perspectieven te helpen ontwikkelen.”, stelt Jessica. “Zo worden namelijk andere keuzemogelijkheden zichtbaar en kun je de regie pakken over je eigen tijd, energie en aandacht. Voor mij is dat de ingang naar duurzame verandering zodat je als individu, team of organisatie effectiever bent en met meer plezier werkt.

Frans Legerstee

Frans Legerstee gelooft in persoonlijke groei door bewustwording. Awareness4U. Hij bereikt dat door maatwerk te bieden in zowel individuele als in teamtrajecten. Reflecterend, soms confronterend, met humor, aandacht, maar altijd gericht op de wens van de klant. Samen haalbare doelen stellen, als kompas voor ieders eigen ontwikkeling.
Van kijken naar zien! Ontdekken en ervaren! Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
Call Now Button
Ook via WhatsApp!