Jean en partners

Versterken Organisaties, Teams en Leiders

Jean Kosmann

MIJN ERVARING REIST MET JE MEE!

Jean wordt vaak gevraagd om tijdelijk een organisatie te versterken, een verandering of versnelling in de onderlinge samenwerking te bewerkstelligen of leiders in de ontwikkeling naar een volgende fase te begeleiden. Zijn ervaring is dat organisaties, teams of leiders veelal zelf de sleutel tot verandering en succes in handen hebben.

 

Vanuit verbinding krachtig doen wat nodig is!

 

Op een doortastende, stevige en verbindende wijze versterkt hij organisaties en brengt hij teams en leiders in beweging om te komen tot nieuwe inzichten. Hierdoor ontstaan, vrijwel altijd kort nadat hij is gestart, kantelmomenten. En deze kantelmomenten zorgen ervoor dat organisaties, teams of leiders zelf veranderen of verbeteren en hun gewenste doelstellingen behalen.

 

Naast zijn jarenlange opgebouwde expertise voegt hij hier, inspiratie, aanstekelijk enthousiasme en een flinke dosis doorzettingsvermogen aan toe.

 

Er ontstaat, in dit versterkt proces, als vanzelf draagvlak en commitment en dat leidt tot duurzame oplossingen. Samen bereiken we onze doelen en resultaten!

 

Achtergrond

Na 9 jaar internationale banen en commerciële managementfuncties belande Jean in 2001 in het onderwijs als docent economie en projectmanager op een vmbo-school. Een betekenisvolle positie midden in de maatschappij.

 

Van 2008 tot 2013 mocht hij als voorzitter van een buurtplatform veel betekenen voor bewoners en professionals in Maastricht Oost; ontwerpen wijkontwikkelingsplannen, advisering A2 projectbureau en ontwikkelen van projecten ter verbetering van de sociale infrastructuur.

 

Met een rijke onderwijscarrière in verschillende posities en veel ervaring op tal van publieke en private gebieden is hij in 2012, midden in de economisch crisis, met succes zijn eigen adviesbedrijf begonnen. Dit met de diepe overtuiging leiders, teams en organisaties te kunnen versterken.

 

Partners

Jean Kosmann werkt, indien de opdracht dit vraagt, met een wisselende schil van zeer ervaren professionals; juiste man/vrouw op de juiste plek. Zij weten wat er speelt, kennen de verhoudingen op de werkvloer en herkennen de dilemma’s. Met deze bundeling van kennis en expertise zetten wij ons met veel energie in voor jou en je organisatie.

 

Klik hier voor een overzicht van professionele partners waarmee op wisselende basis wordt samengewerkt.

wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
Ook via WhatsApp!
Call Now Button