Waarom face-to-face teamcoaching 100 x meer impact heeft dan online!

Waarom face-to-face teamcoaching 100 x meer impact heeft dan online!

Online team-coaching, heeft dat impact?…euh…eigenlijk niet!

Wij merken dat online bijeenkomst heel effectief zijn, vooral voor dagelijks overleg. Wil je echter je team laten groeien naar een top-team, dan is elkaar fysiek ontmoeten essentieel!

Bij fysieke team-coaching, en ook bij training, spreken wij de volgende elementen aan: Hoofd, Hart en Handen. Een effectieve team-training is er dan ook op gericht om teams in beweging te brengen. Je wil tenslotte andere perspectieven en verhoudingen in je team laten ontstaan, toch? Dan is het essentieel om vaste routines en patronen te doorbreken.

Hiervoor hanteren wij de dynamiek van ‘ervaringsleren’. Een bewezen en krachtige methodiek om het team te coachen in het hier-en-nu. Door inzet van (outdoor)opdrachten (handen: doen, fysiek) zal er ‘spanning’ in het team worden gebracht waardoor teamleden geprikkeld worden om uit hun comfortzone te komen. 

Dit ‘uit de comfortzone komen’ doet wat met de teamleden onderling (hart: voelen, emotie).

Op basis van deze directe en onderlinge ervaringen gaan de teamleden, onder begeleiding van de teamcoach, reflecteren op het eigen gedrag in relatie tot het team (hoofd: denken, mentaal). Wat gaan wij als team per morgen direct anders doen?

Er ontstaat openheid en vertrouwen; dé basis voor een goed functionerend team!

Inmiddels zijn onze werkvormen omgezet volgens de richtlijnen van RIVM. Dit zonder de kracht te verliezen van het in beweging brengen van teams.

 Wil je meer weten, bel of mail mij dan.Ook via WhatsApp!
Call Now Button