Teamcoaching

teamcoaching
een teamdag die er echt toe doet!

(‘Ondanks de succesvolle teamdag is er helaas niets veranderd’), herkenbaar?

 

Tijd voor een teambenadering die de problemen bij de basis aanpakt. Kosmann | Partner in Coaching zet hiervoor o.a. twee krachtige en aanvullende methodieken in…
.
Ervaringsleren: de dynamiek van ervaringsleren wordt gebruikt om de groep te coachen in ‘het hier en nu’. Door inzet van ‘(outdoor)opdrachten’ zal er ‘spanning’ in het team worden gebracht waardoor teamleden geprikkeld worden om uit hun comfortzone te komen en op basis van directe ervaringen te reflecteren op eigen gedrag in relatie tot het team. Er ontstaan openheid en vertrouwen. De basis voor een goed functionerend team!
.
De DISC-Teamscan wordt opgebouwd uit individuele assessments en is een methode om o.a. gedrag en communicatiestijlen in kaart te brengen. Deze DISC-Teamscan zorgt voor veel inzicht en geeft handvatten op het gebied van samenwerking in groepen, waardoor het een uitgelezen middel is voor teambuilding.

.
In onze dienstverlening hanteren wij een resultaatgerichte aanpak met veel gevoel voor ‘tact‘ en gebaseerd op een grondige analyse.

DISC-analyse voor Teamcoaching

De DISC methode is geschikt voor Teamcoaching en zeer bruikbaar bij het vergroten van zelfinzicht, bij het herkennen en verbeteren van communicatie en interactie en bij loopbaanvragen. Tevens kan DISC veel inzicht en handvatten geven op het gebied van samenwerking en communicatie in groepen, waardoor het een uitgelezen middel is voor teambuilding.
.
DISC meet door middel van een assessment diverse aspecten. Dit resulteert in vier hoofdstijlen:
D   Hoe u omgaat met problemen en uitdagingen.
I    Hoe u anderen beweegt en overhaalt tot uw standpunt.
S   Hoe u omgaat met veranderingen in uw omgeving.
C   Hoe u omgaat met regels, details en procedures
.
Wij zijn gecertificeerde DISC-Assessoren
.
Heeft u al eens een DISC-Analyse ervaren? Nee, maak dan snel een afspraak!

Grip op je organisatie, op je team of op jezelf? Tijd voor een kop koffie!
Ook via WhatsApp!
Call Now Button