Teamcoach

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Teamcoach, versterken van Teams

Als je benoemt wat er onder tafel speelt, kun je boven tafel zakendoen!

Samenwerken gaat niet vanzelf maar hoeft ook niet onnodig ingewikkeld te zijn. Maak samenwerken veilig, leuk en uitdagend. Help je werknemers elkaar te begrijpen, te inspireren en te versterken. Creëer onderling vertrouwen, doorbreek vaste patronen en help ze om risico’s te nemen in een omgeving waar fouten maken mag. Dan ontstaan ideeën en initiatieven makkelijker en komen ze vanaf de werkvloer. Zo behaal je als succesteam samen excellente resultaten.

 

En soms is er een doorbraak nodig; zeker als de samenwerking in het team stevig onder druk staat. Een traject start met een heldere analyse van de teamdynamiek om van daaruit te doen wat nodig is. Daar brengen wij een tactvolle doch heldere en doortastende aanpak en met veel inspiratie voor mee.

 

Wij begrijpen de kunst van het diep luisteren en maken gebruik van bewezen technieken om het teamproces te versterken, zoals de DISC-Analyse, ervaringsleren, deep democracy, systemisch team-coachen, transactionele analyse en kernkwaliteiten.

 

Wens je meer inspiratie?

 

Lees hier verder over de ervaringen van andere teams of check hier een greep uit de online, offline en hybride versterkte teamprogramma’s.

Ook via WhatsApp!
Call Now Button