Team

Wij bewegen met je mee!

Onze ervaring beweegt met je mee!

Jean Kosmann werkt met een wisselende schil van zeer ervaren professionals; juiste man/vrouw op de juiste plek. Zij weten wat er speelt, kennen de verhoudingen op de werkvloer en herkennen de dilemma’s. Met deze bundeling van kennis en expertise zetten wij ons met veel energie in voor jou en je organisatie.

Jean Kosmann

Vaak word ik gevraagd om tijdelijk een organisatie te versterken, een verandering of versnelling in de onderlinge samenwerking te bewerkstelligen of leiders in de ontwikkeling naar een volgende fase te begeleiden. Mijn ervaring is dat leiders, teams of organisaties veelal zelf de sleutel tot verandering en succes in handen hebben.

Vanuit verbinding krachtig doen wat nodig is!

Op een doortastende, stevige en verbindende wijze versterk ik organisaties en breng ik teams en leiders in beweging om te komen tot nieuwe inzichten. Hierdoor ontstaan, vrijwel altijd kort na de start van een project, kantelmomenten. En deze kantelmomenten zorgen ervoor dat leiders, teams of organisaties zelf veranderen of verbeteren en hun gewenste doelstellingen behalen. Naast mijn jarenlange opgebouwde expertise geven relaties aan dat ik hierbij een flinke dosis inspiratie, aanstekelijk enthousiasme en doorzettingsvermogen aan toe voeg. Er ontstaat, in dit versterkt proces, als vanzelf draagvlak en commitment en dat leidt tot duurzame oplossingen. Samen bereiken we onze doelen en resultaten!

Achtergrond

Na 9 jaar internationale banen en commerciële managementfuncties belande ik in 2001 in het onderwijs als docent economie en projectmanager op een vmbo-school. Een betekenisvolle positie midden in de maatschappij.

 

Van 2008 tot 2013 mocht ik als voorzitter van een buurtplatform veel betekenen voor bewoners en professionals in Maastricht Oost; ontwerpen wijkontwikkelingsplannen, advisering A2 projectbureau en ontwikkelen van projecten ter verbetering van de sociale infrastructuur.

 

Met een rijke onderwijscarrière in verschillende posities en veel ervaring op tal van publieke en private gebieden ben ik in 2012, midden in de economisch crisis, met succes mijn eigen adviesbedrijf begonnen. Dit met de diepe overtuiging leiders, teams en organisaties te kunnen versterken.

Jessica-Slijkhuis

Jessica Slijkhuis

Jessica noemt zichzelf ‘bewustzijnsbouwer’. “In mijn rol als leiderschapscoach en trainer is het mijn missie klanten met nieuwe ogen te laten kijken en nieuwe inzichten en perspectieven te helpen ontwikkelen.”, stelt Jessica. “Zo worden namelijk andere keuzemogelijkheden zichtbaar en kun je de regie pakken over je eigen tijd, energie en aandacht. Voor mij is dat de ingang naar duurzame verandering zodat je als individu, team of organisatie effectiever bent en met meer plezier werkt.

fl

Frans Legerstee

Frans Legerstee gelooft in persoonlijke groei door bewustwording. Awareness4U. Hij bereikt dat door maatwerk te bieden in zowel individuele als in teamtrajecten. Reflecterend, soms confronterend, met humor, aandacht, maar altijd gericht op de wens van de klant. Samen haalbare doelen stellen, als kompas voor ieders eigen ontwikkeling. Van kijken naar zien! Ontdekken en ervaren! Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

renee

Renée Smeets

Renée gelooft in de eigen kracht van mensen. “Ik geniet ervan als mensen (weer) met passie en plezier in het leven staan. Dat is vaak het gevolg van het bewustwordingsproces van eigen patronen, het zien van meer mogelijkheden, het pakken van de eigen regie en het maken van nieuwe keuzes. Met mijn ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, het leiden van diverse verbetertrajecten en een gedegen coachopleiding begeleid ik hen hierbij. Samen -vanuit vertrouwen – stap voor stap naar meer plezier, energie en effectiviteit.”

bjorn2

Björn Biermans

Björn ondersteunt individuen en organisaties in hun ontwikkeling door hen te laten ervaren wat met verandering bereikt kan worden. Door zijn mensgerichte aanpak en een rugzak gevuld met ervaringen uit de overheid- en corporate wereld laat hij op een speelse manier én met een serieuze noot geen enkel gedrag onbesproken. Dit geeft bewustwording voor mensen in organisaties en verdere groei in ontwikkeling.

Gratis Whitepaper