Persoonlijke coach

Zelfbewust naar duurzame verandering

Persoonlijke coach
Wat kun je verwachten?

Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte interesse en aandacht voor de mensen die hun vertrouwen in mij stellen. Ik luister aandachtig, niet alleen naar wat je vertelt maar ook naar wat je onbewust niet zegt. Alles mag er zijn, en waar nodig of wenselijk, geven we dit een plek.

 

Tijdens dit proces spiegel en confronteer ik je met mildheid, en vanuit een systemisch perspectief betrekken we ook je ervaringen uit het verleden. Vaak leidt het oplossen van een ander (onbewust) thema tot de oplossing van je huidige thema, waardoor je in korte tijd je doelen kunt realiseren.

 

Coaching hoeft daarom niet lang te duren om impact te hebben. Vaak zijn al een achttal sessies voldoende. De kunst is om niet alleen de huidige issues aan te pakken, maar je in staat te stellen om je toekomstige issues zelf op te kunnen lossen.

Coachvraag?

Voor veel mensen in organisaties is het moeilijk om te ontdekken wat nu precies de coachvraag is.

 

Gaat het over blokkerende patronen of niet meer passende overtuigingen? Over leiderschapsissues zoals sturen of loslaten? Of over het herontdekken van je missie, waardoor je betere besluiten kunt nemen? Gaat het over het hanteren van conflicten die beter wilt leren hanteren? Of mis je misschien een gezonde balans tussen werk/privé? Het kan ook zijn dat je voelt dat er iets niet helemaal klopt, maar je kunt de vinger er niet op leggen.

 

Tijdens een vrijblijvend ‘klikgesprek’, eventueel tezamen met je werkgever, inventariseren we je initiële coachvraag.

Beproefde methodieken

Om jouw doelen te bereiken, starten we met een DISC-persoonlijkheidsanalyse. Daarnaast maak ik ook gebruik van beproefde methodieken zoals Transactionele Analyse, Systemisch Werken, Voice Dialogue, etc.

 

Wens je ook een traject waarbij ik je intensief versterk? Neem dan contact met mij op. Groet, Jean Kosmann

Wil je meer weten?

Lees hier de betekenisvolle ervaringen en referenties van mensen die het coachtraject als waardevolle investering in zichzelf hebben ervaren.

Gratis Whitepaper