Nieuw boek: ‘Teamcoachen in Vegan-keuken’… trots op co-productie met mijn dochter Lila!

Nieuw boek: ‘Teamcoachen in Vegan-keuken’… trots op co-productie met mijn dochter Lila!

Wat bijzonder om samen met mijn dochter Lila Kosmann een boek over ‘teamcoaching in de veganistische keuken’ te presenteren!

Voor dit afstudeerproject heeft Lila niet alleen het idee uitgewerkt maar ook het professioneel ontwerp en de inspirerende gerechten ontwikkeld. Leuk om te zien hoe perfectionistisch zij zich op zo’n gecompliceerd project stort; alles moet dan gewoon kloppen!

Korte samenvatting

In ons boek wordt een kookworkshop aangeboden die het samen koken van inspirerende veganistische gerechten koppelt aan het teamontwikkelingsmodel van Patrick Lencioni.

De teamworkshop beoogt dat er enerzijds de onderlinge samenwerking wordt verbeterd en anderzijds dat er een collectieve bewustwording ontstaat voor gezonde en milieuvriendelijke voeding.

Per fase ontdek je wat je kan doen om een team naar een volgende ontwikkelingsfase te brengen en welke gerechten hierbij passen.

 

‘In de keuken gebeurt het op de vierkante meter!’

Het verbeteren van de onderlinge samenwerking in teams kan in mijn overtuiging alleen door zelf te ervaren en zelf te doen. Doen is immers de beste vorm van denken. Dus improviseer, struikel en reflecteer in de veganistische keuken. En doorbreek daarmee jullie vaste patronen!

 

Thuis of op je werk zelf aan de slag?

Je kan natuurlijk ook gewoon zelf thuis aan de slag met deze overheerlijke gerechten. Zo vertelde Gerard: ‘de bietensalade die we gisteravond hebben gemaakt was heerlijk!’ 

En verder kan je zelf op je werk de theorie omtrent teamontwikkeling voor je eigen team, groep of klas inzetten om er samen beter van te worden! Esther: ‘de theorie over teamcaching is zo helder, beknopt en bruikbaar beschreven dat we deze ook direct in ons managementteam hebben besproken!

 

Wil je er ook graag één?

Bestel voor maar € 15,95 via deze link: bestellingKoken&CoachenBoek

De opbrengst is uiteraard voor mijn dochter!

  • Prijs is inclusief btw en exclusief verzendkosten
  • Vermeld je naam, adresgegevens en telefoonnummer
  • Wens je meer exemplaren te ontvangen voor bijvoorbeeld al jullie leidinggevenden? Dan kan dat uiteraard ook!


Ook via WhatsApp!
Call Now Button