Leiderschapscoach

Eén stem kan een ruimte veranderen!

Leiderschapscoach
Leiderschapscoaching

Leiderschap gaat in essentie over visie, zelfkennis, creativiteit en verbinding. Met mijn ervaring breng ik niet alleen kennis mee maar ook ervaring als leider op diverse niveaus mee. De leiderschapscoaching is erop gericht om je eigen antwoorden boven water te tillen, ze aan te vullen met nieuwe inzichten en ze toepasbaar te maken op je werk- en privé omgeving.

 

Naast leiderschapscoaching bestaat er ook de mogelijkheid van ‘sparring’. Bij Leiderschapscoaching werken we vanuit een coachvraag (zie hierboven in combinatie met de pagina persoonlijke coach).

Sparren op gelijk niveau!

Ongeveer 20% van mijn klanten wil graag sparren. Dat betekent dat er geen specifiek coachingsdoel is, maar dat de behoefte aanwezig is om rond actuele thema’s te sparren. Met name directeur-eigenaren, bestuurders of ondernemers die zich bevinden in een volgende fase vinden het erg prettig om periodiek ‘Me-tijd’ te hebben, waarin ze zonder agenda casussen kunnen bespreken.

 

Om jouw doelen te bereiken, starten we met een DISC-Leiderschapsanalyse. Vervolgens komen we samen snel tot de kern van waar het voor jou om gaat en welke beweging jij graag wenst of nodig hebt voor jezelf, je team of je organisatie.

Systemisch professionele blik

Mijn ervaringen als interim-directeur, mijn bedrijfseconomische blik en mijn jarenlange opgebouwde expertise in (team)coaching en organisatieontwikkeling geven mij de verschillende perspectieven die nodig zijn om je ten volle te begrijpen en om je succesvol te versterken.

Wil je meer weten?

Lees hier de betekenisvolle ervaringen en referenties van mensen die het coachtraject als waardevolle investering in zichzelf hebben ervaren.

Gratis Whitepaper