Leiderschapscoach

Eén stem kan een ruimte veranderen!

Leiderschapscoach

Op zoek naar je authentieke stem?

Leiderschapscoaching hoeft helemaal niet lang te duren om een enorme impact te hebben. De kunst is om niet alleen issues aan te pakken, maar je in staat te stellen om alle toekomstige issues zelf te kunnen oplossen.

Daarbij speelt authenticiteit een belangrijk factor. Authentiek (persoonlijk) leiderschap is leiderschap waarbij je je diepste zingeving, je kernwaarden en je drijfveren leidend laat zijn in je gedrag. Soms verliezen leiders dit uit het oog, of zijn er nog naar op zoek. Overigens gaat leiderschap m.i. niet per definitie over functies; het gaat over het nemen van leiderschap… en dat kan op tal van posities!

 

Leiders die vanuit hun ‘Authentieke zelf’ handelen creëren een hogere betrokkenheid bij mensen om hen heen, zijn trots en zijn aantoonbaar succesvoller in het behalen van doelstellingen.

 

Wat is je thema?

Misschien wil je gewoon sparren met iemand die verstand van zaken heeft. In je carrière komen er zoveel zaken langs, zoveel besluiten, zoveel keuzes en ook zoveel gedoe. Een andere keer wil je dat je probleemoplossend vermogen vergroot wordt. Dan weer wil je een betere impact op je omgeving maken of je worstelt met sturen en loslaten. En soms zoek je een persoon die je helpt uit te zoeken wat je nu echt wilt, wat je drijft, of wat je tegenhoudt.

 

Oorzaak?

Het is voor veel mensen moeilijk om te ontdekken wat nu precies de coachvraag is. Gaat het over vaardigheden, blokkerende patronen of niet meer passende overtuigingen? Gaat het over het herontdekken van je missie, waardoor je betere besluiten kunt nemen? Gaat het over het hanteren conflicten of over je eigen of andermans ego’s?

 

Met beproefde methodieken en met enorm veel opgebouwde expertise en ervaring komen we snel tot de kern. Een traject waarbij je intensief versterkt wordt!

 

Voor wie?

Individuele coaching is geschikt voor iedereen. We maken een onderscheid tussen coaching en sparring. Bij coaching werken we vanuit een coachvraag.

 

20% van mijn klanten wil graag sparren. Dat betekent dat er geen coach-doel is, maar dat de behoefte aanwezig is om rond actuele thema’s te sparren. Met name bestuurders en directeuren vinden het erg prettig om periodiek ‘Me’-time te hebben, waarbinnen ze zonder agenda casussen tegen het licht willen houden.

 

Om jouw doelen te bereiken wordt er vaak aan de start een persoonlijkheidsanalyse ingezet. Vervolgens komen we samen snel tot de kern! En dat is wat er voor jou toe doet en wat de beweging brengt die jij graag wenst of nodig hebt.

 

Wil je meer weten?

 

Lees hier de ervaringen en referenties van leiders.

Ook via WhatsApp!
Call Now Button