Jean Kosmann & Partners

Versterken Organisaties, Teams en Leiders

Jean Kosmann & Partners

Jean Kosmann werkt met een wisselende schil van zeer ervaren professionals; juiste man/vrouw op de juiste plek. Zij weten wat er speelt, kennen de verhoudingen op de werkvloer en herkennen de dilemma’s. Met deze bundeling van kennis en expertise zetten wij ons met veel energie in voor jou en je organisatie.

 

Onze ervaring reist met je mee!

 

Naast onderstaande (eerste schil) zelfstandige professionals werkt Jean ook op regelmatige basis samen met organisaties zoals BeteoR in Eindhoven, UMIO Maastricht University en Zumflow Leardership Development in Blaricum.

Samenwerking met professionele bureaus, kennis-instellingen en trainer-coaches

.     

Jessica Slijkhuis

Jessica noemt zichzelf ‘bewustzijnsbouwer’. “In mijn rol als leiderschapscoach en trainer is het mijn missie klanten met nieuwe ogen te laten kijken en nieuwe inzichten en perspectieven te helpen ontwikkelen.”, stelt Jessica. “Zo worden namelijk andere keuzemogelijkheden zichtbaar en kun je de regie pakken over je eigen tijd, energie en aandacht. Voor mij is dat de ingang naar duurzame verandering zodat je als individu, team of organisatie effectiever bent en met meer plezier werkt.

Frans Legerstee

Frans Legerstee gelooft in persoonlijke groei door bewustwording. Awareness4U. Hij bereikt dat door maatwerk te bieden in zowel individuele als in teamtrajecten. Reflecterend, soms confronterend, met humor, aandacht, maar altijd gericht op de wens van de klant. Samen haalbare doelen stellen, als kompas voor ieders eigen ontwikkeling.
Van kijken naar zien! Ontdekken en ervaren! Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
Ook via WhatsApp!
Call Now Button