Interim voor opdrachtgevers

Tijdelijk versterking nodig?

Op zoek naar een Interim Manager?

Onze Interim professionals versterken het onderwijs en maken het verschil!

We hebben niet alleen een jarenlange ervaring vanuit verschillende posities in het onderwijs maar ook in de publieke en private sectoren. Wij kennen de dilemma’s in de directiekamers en op de werkvloer en kunnen snel en professioneel schakelen.

 

Het accent ligt bij interim-management op operationeel management én strategisch verandermanagement. Dat vraagt specifieke kundigheden en vaardigheden alsmede de bijbehorende attitude: het tegelijkertijd uitoefenen van drie rollen, te weten: manager, verander(project)manager en consultant. Daarnaast ligt vaak de nadruk op de ontwikkeling van het zittende management door middel van coaching, zowel bij individuen als op teamniveau.

 

 

Werkwijze

 

Als organisatie-experts zijn we snel in staat om, samen met de opdrachtgever, een heldere diagnose van de betreffende situatie op te stellen.
Vervolgens zoeken we in ons netwerk passende interim professionals die qua beschikbaarheid én inhoud goed aansluiten bij het gewenste profiel.

 

Wij leveren alleen passende kandidaten aan die een assessment bij ons hebben doorlopen. Binnen afzienbare tijd stellen we maximaal twee kandidaten voor. Vervolgens is het mogelijk hen uit te nodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Bij de start van de interim professional wordt een overeenkomst opgesteld. Alleen daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht. Tarieven worden bij het aanbieden van de cv’s duidelijk gecommuniceerd.

 

Een interim-opdracht verloopt altijd via een heldere en concreet geformuleerde interim-opdracht. Afhankelijk van de opdracht, maar ten minste vier weken na de start van de interim-professional, zullen de opdrachtgever, de interim professional en Kosmann | Partner in Coaching dit concretiseren.

 

 

Professionele begeleiding maakt het verschil!

 

De opdrachtgever en de interim professional staan er nooit alleen voor. Hij of zij ontvangt een ervaren schaduwmanager of coach ter ondersteuning.

Gedurende de opdracht blijven wij ook betrokken als sparringpartner voor de opdrachtgever en plannen we periodiek gezamenlijk evaluaties in.

wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
wendbaar-soepel-anders
Ook via WhatsApp!
Call Now Button