Interim Onderwijs

Interim professionals ter versterken

 

Behoefte aan een interim oplossing door het uitvallen van een directeur, bestuurder of stafmedewerker?
Door onze jarenlange ervaring in het onderwijs vanuit verschillende posities kennen wij de dilemma’s in de directiekamers en op de werkvloer en kunnen we snel en professioneel schakelen.

 

Werkwijze

Als organisatie-experts zijn we snel in staat om, samen met de opdrachtgever, een heldere diagnose van de betreffende situatie op te stellen.
Vervolgens zoeken we in ons netwerk passende interim professionals die qua beschikbaarheid én inhoud goed aansluiten bij het gewenste profiel.

 

Wij leveren alleen passende kandidaten aan die een assessment bij ons hebben doorlopen. Binnen afzienbare tijd stellen we maximaal twee kandidaten voor. Vervolgens is het mogelijk hen uit te nodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Bij de start van de interim professional wordt een overeenkomst opgesteld. Alleen daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht. Tarieven worden bij het aanbieden van de cv’s duidelijk gecommuniceerd.

 

Een interim-opdracht verloopt altijd via een heldere en concreet geformuleerde interim-opdracht. Afhankelijk van de opdracht, maar ten minste vier weken na de start van de interim-professional, zullen de opdrachtgever, de interim professional en Kosmann | Partner in Coaching dit concretiseren.

 

Professionele begeleiding maakt het verschil!

De opdrachtgever en de interim professional staan er nooit alleen voor. Hij of zij ontvangt een ervaren schaduwmanager of coach ter ondersteuning.

 

Gedurende de opdracht blijven wij ook betrokken als sparringpartner voor de opdrachtgever en plannen we periodiek gezamenlijk evaluaties in.

Ook via WhatsApp!
Call Now Button