Versterkte leiders

aan het woord...

Coachen van leiders

“Waardevol om echt mijn eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen!”

“Ik heb bij Jean een individueel coaching traject doorlopen. Jean creëert een veilige en vertrouwde sfeer, waarin ik optimaal heb kunnen leren van zijn deskundigheid op het vlak van management en echt mijn eigen leiderschapsstijl heb leren kennen en verder heb kunnen ontwikkelen. Het was voor mij een heel waardevol traject.”

 

Nogmaals heel hartelijk dank!

 

Linda Laheij-Rooijakkers, Manager zorg kliniek / Klinisch Psycholoog

“Een echte partner in coaching!”

De samenwerking met Jean was zeer zinvol en heel prettig, een echte partner in coaching dus! Hij heeft mij meer inzicht en tools gegeven om op een efficiënte en positieve manier teams in beweging te krijgen en om er samen met de teams ervoor te zorgen dat het werk- en leerklimaat verbetert.

 

Eugenie van der Linden, Onderwijsmanager ROC De Leijgraaf

“Ik heb mezelf weer teruggevonden en sta weer in mijn kracht!”

“Het traject ben ik samen met Jean aangegaan. Halverwege wilde ik stoppen omdat ik dacht dat ik niet verder ben te helpen. Na een aantal intensieve, emotionele en verhelderende sessies kan ik concluderen: ik ben weer terug! Ik heb mezelf weer teruggevonden en sta weer in mijn kracht!”

 

Anoniem

“Inzichten gekregen in mijn eigen communicatie- en gedragseigenschappen”

“De DISC-Leiderschapsanalyse en het coachingsgesprek hebben mij veel bevestiging en verdere inzichten gegeven in mijn eigen communicatie- en gedragseigenschappen. Daarnaast helpen de verworven inzichten in de DISC-Methodiek om zaken in mijn organisatie in beweging te krijgen.”

“Jean’s expertise is groot en betrokkenheid hoog.”

“Zijn expertise is groot en betrokkenheid hoog. Daarbij is zijn mensgerichte aanpak een prettige. Hij zorgt ervoor dat er een rustige en professionele (werk)omgeving is, waar de focus op de doelstelling gericht is en waarbij de coachee centraal staat. Hij heeft mij geholpen om het nu en de toekomst in zowel mijn werk- als thuissituatie weer een plaats te geven. Dit waardeer ik zeer!”

 

Gerard van der Linden, Manager ROC De Leigraaf

“De deelnemers hebben goed zicht gekregen op hun sterke en hun mogelijke verbeterpunten.”

“Wij zijn over de aanpak bijzonder tevreden. De deelnemers aan de assessments hebben goed zicht gekregen op hun sterke- en hun mogelijke verbeterpunten. De gesprekken waren een goede mix van persoonlijk en zakelijk. Wij bevelen de heer Kosmann graag aan bij anderen en zijn van plan in de toekomst vaker van zijn diensten gebruik te gaan maken.”

 

Casper van Hilten, lid centrale directie LVO Parkstad

Ook via WhatsApp!
Call Now Button